BerryAlloc®

Onze passie voor vloeren komt tot uiting in de merknaam BerryAlloc®. BerryAlloc® is internationaal gerenommeerd en biedt hoog gewaardeerd PVC voorzien van de nieuwste trends.

BerryAlloc® is een creatieve speler in de binnenhuisdecoratie, zowel voor huishoudelijk als projectmatig gebruik. BerryAlloc® en zijn medewerkers delen de passie voor kwaliteit, innovatie en service. Allen hebben slechts één doelstelling, namelijk het verbeteren van de levenskwaliteit in een groenere, meer duurzame wereld.

Ontdek onze technologie en innovaties

Bij BerryAlloc® hebben we een grote passie voor innovatie. In 1996 brachten wij een revolutie in de vloerenindustrie teweeg met de introductie van ons gepatenteerde aluminium kliksysteem. Het eerste lijmvrije systeem in de wereld. We blijven onze producten continu ontwikkelen en dat brengt ons waar wij nu staan. Een aantal unieke eigenschappen van onze vloeren lichten wij graag extra uit:

Snel en gemakkelijk te installeren
Dankzij het DreamClick locksysteem kan elke PURE vloer in een handomdraai geïnstalleerd en afgewerkt zijn. Het identieke kliksysteem aan de 4 zijden maakt het mogelijk uw PURE vloer sneller te plaatsen dan vloeren met traditionele kliksystemen. U kunt de volgende rij starten daar waar u de voorgaande heeft beëindigd.
De sssstille vloer
PURE heeft uitstekende geluidsdempende eigenschappen, die veel beter zijn dan bij andere LVT vloeren. PURE absorbeert het geluid maximaal, zorgt voor een zacht gedempt stapgeluid en dempt ook de geluiden voor de kamer eronder!
100% Waterbestendig
Op zoek naar een vloer die bestand is tegen natte en vuile schoenen of tegen de waterpret van uw kinderen wanneer ze in bad zitten? Dan is een PURE vloer precies wat u nodig heeft: de vloerplanken zijn waterbestendig.

Waarom kiezen voor BerryAlloc®...?

Bij Beaulieu dromen we, voelen we, beleven we en houden we van vloerbekleding. We maken niet alleen mooie vloerbekleding, maar we creëren ook oplossingen die visueel aantrekkelijk, duurzaam, snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden zijn. Als Europese marktleider van wall-to-wallflooring staan we garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voortdurende innovatie en voor een geëngageerde en persoonlijke service.

Kortom, we bieden u het beste van het beste en dit op een groenere en meer duurzame manier.

Onze passie voor vloeren komt tot uiting in één van onze divisies, BerryAlloc®. Dit internationaal gerenommeerd en hoog gewaardeerd gamma biedt u ook wondermooi laminaat voor residentieel en commercieel gebruik, wandpanelen voor keukens en badkamers en een volledig gamma parketvloeren, allen verkrijgbaar met bijhorende accessoires.

BerryAlloc® respecteert de natuur

De hele BerryAlloc® collectie draagt het “Programme for the Endorsement of Forest Certification”-label. De garantie dat het product zijn herkomst heeft in duurzaam beheerde bossen.

Levenslange garantie!

Onze installatiesystemen zijn zo sterk en duurzaam dat we voor onze DreamClick® lock een levenslange garantie bieden.

Milieu

Om de impact op het milieu in te perken worden de productieprocessen van BerryAlloc® voortdurend verbeterd en aangepast. Ons verantwoordelijkheidsbesef leidt tot producten zoals PURE die perfect passen in een milieubewuste context. PURE vinylvloeren zin 100% recycleerbaar en zijn zo de perfecte vloer voor de wereld van morgen.

Lid van de Beaulieu International Group

BerryAlloc® is onderdeel van de Beaulieu International Group, een bekende groep met het hoofdkwartier in België. De groep heeft een sterke positie in de markt waar zij een uitgebreid assortiment aan perfect afgewerkte vloeren bieden. Daarnaast produceren zij grondstoffen en halffabricaten.

BerryAlloc® is onderdeel van de business unit Flooring, een Europese leider in muur-tot-muur vloeren (tapijt, naaldvilt, kunstgras, cushion vinyl, vinyl planken, laminaat en parket).

In totaal telt Beaulieu International Group 4.519 medewerkers in 25 vestigingen, 14 verkoopkantoren en distributiecentra, verspreid over 15 landen. In 2016 haalde Beaulieu International Group een omzet van 1,7 miljard euro.

[1] REACH is een verordening van de Europese Unie. Deze is aangenomen ter verbetering van de bescherming van het milieu en de gezondheid van de mensen, tegen de risico’s die door chemicaliën veroorzaakt kunnen worden, terwijl het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU wordt vergroot.