Trend: Spirit

De laatste jaren zien we een groeiende aandacht voor mindfulness. Er bestaan diverse websites vol tips over hoe we gelukkiger kunnen worden en zelfs apps waarmee we stress kunnen signaleren. Met allen als doel: het trainen van onze geest. Het tijdperk van de spiritualiteit is aangebroken. De trend Spirit speelt hier op in!


Kenmerken trend Spirit
De kleuren in Spirit zijn zacht en dromerig. De hoofdrol is weggelegd voor milde pasteltinten, beige en grijs. De texturen zijn zacht, soms verweerd maar altijd natuurlijk. Marmer, zachte materialen en stoffen als linnen zijn materialen die hier goed bij passen.

Als u houdt van een lichte en Scandinavische sfeer, dan bent u beslist iemand die zich aangesproken voelt door de trend Spirit. De Scandinavische look blijft maar aan populariteit winnen. Combineer witte, strakke tijdloze meubelen met een rustige lichte vloer uit het BerryAlloc gamma (bijvoorbeeld de vloer neutrale lichte eik). Wilt u de look nog iets puurder, ga dan voor een praktisch witte vloer. Accessoires in pasteltinten maken de sfeer compleet.

Vloeren die goed passen bij deze trend zijn: Venus Eik, Walnoot Arctisch, Lodge Eik, Eik Witte Chocolade, Scandinavische Den, Witte Eik Select.

Kom langs bij Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN en we laten u graag de collectie zien!