Trend: Origin

De snelheid van de maatschappij overvalt ons soms. Als reactie hierop is de trend Origin ontstaan. Bent u fan van deze stijl? Bij BerryAlloc vindt u vloeren die hier goed bij aansluiten.

We snakken naar contact met de natuur. En dus kiezen we vaker voor een weekendje ontspanning in een huisje in het bos in plaats van de zoveelste citytrip. De liefde voor de natuur borrelt op en hiermee de aandacht voor alles wat authentiek is. Origin is een trend met natuurlijke kleuren en texturen. In het kleurpalet van Origin zien we veel bruin, groen en steenkleuren terug in combinatie met ruwe materialen zoals hout. Houdt u van een interieur met authentieke elementen? Dan is de trend Origin helemaal uw ding.

Collecties die goed aansluiten bij de trend zijn Chic & Urban. Grootste verschil tussen deze twee is de keuze voor een laminaatplank met of zonder groef. Wat past het beste bij u. Ook de lange en brede planken uit de Elegance collectie in een natuurlijke of donkere tint, passen perfect binnen deze stijl. Combineer er rustig op los met antieke pronkstukken of accessoires.

Kom langs bij Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN en we laten u graag de collectie zien!