Trend: Future

Nostalgie en retro zijn jarenlang dé inspiratiebron geweest voor de nieuwe laminaatcollecties, maar met de trend Future is voor een andere richting gekozen. Namelijk die van hightech!

De trend Future herkent u aan de gekozen kleuren en materialen. De kleuren zijn niet alleen vernieuwend, maar stralen ook een gevoel van futurisme uit. Paars, blauw en oranje spelen de hoofdrol. De basis is weggelegd voor rustigere kleuren. Weefsels van harde materialen zoals ijzer worden gecombineerd met abstracte en geometrische motieven. De materialen lenen zich uitermate goed voor een strakke vormgeving. Designobjecten in sprekende kleuren harmoniëren prachtig met een BerryAlloc laminaatvloer. Zowel in combinatie met lichte als donkere planken.


Een interieur dat thuishoort in de trend Future wordt gekenmerkt door de toepassing van straks design, 3D objecten in combinatie met technologisch hoogstaande objecten. Of u nu kiest voor een lichte of donkere vloer, het is de overheersende soberheid die de stijl kenmerkt. Less is more!

Vloeren die goed passen bij deze stijl: Rialto Zwarte Den, Zandduin, Brittany Eik, Columbian Eik, Zaag Eik of Kastanje Nacht.