Trend: Folk

Creatief, hip en jong? Dat is Folk. Jonge creatieven kiezen vaak voor een ecologische maar hippe levensstijl. U vindt ze overal ter wereld, op blogs zoals Freunde ond Freunde of Coffeeklatch. Ze zijn de hippies van vandaag, maar dan zonder geitenwollen sokken.

Felle kleuren passen goed bij deze trend en brengen de nodige kleur in huis. Deze kleuren laten zich heel mooi combineren met onze laminaatvloeren. Speel met kleur! Vervang eindelijk dat meubelstuk waar u eigenlijk al jaren op uitgekeken bent. Zo creëert u snel een andere sfeer zonder dat een ingrijpende verbouwing nodig is. Natuurlijke materialen passen goed bij deze trend. Denk bijvoorbeeld aan hout en bamboe. Maar ook voor grof geweven texturen is een hoofdrol weggelegd binnen deze stijl.De trend Folk is geïnspireerd op kunst en oude ambachten. Met de hand gemaakte producten zoals brei- en haakwerk, maar ook zelf beschilderd porselein zijn terug van weggeweest.

Voelt u zich thuis in deze wereld van jonge creatieven en hun hippe levensstijl? Creëer deze sfeer dan ook bij u thuis! Een neutrale, strakke vloer van BerryAlloc vormt de basis. Witte tinten geven een interieur een hedendaagse uitstraling.

De volgende vloeren lenen zich perfect voor de trend Folk: Lava Eik, Calabria Eik, Rialto Zwarte Den, Normandische Eik, Kreta Eik, Granada Eik, Pecan Eik en Amandel Eik.

Kom langs bij Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN en we laten u graag de collectie zien!