Een revolutionair kliksysteem

Bij BerryAlloc draait alles om dromen, voelen en beleven. Daarbij steken we onze liefde voor vloerbekleding niet onder stoelen of banken. We maken niet alleen mooie vloerbekleding, maar we creëren ook oplossingen die visueel aantrekkelijk zijn, duurzaam, snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Dit alles komt samen in DreamClick, het nieuwe en revolutionaire kliksysteem.

De voordelen van DreamClick op een rij:

1. Supersnelle plaatsing
Het plaatsen van een vloer was nog nooit zo makkelijk. Een PURE Click vloer installeren is in vergelijking met soortelijke vloeren een fluitje van een cent dankzij het innovatieve DreamClick systeem. Door het unieke 360 vergrendelingsprofiel klikken de planken samen aan alle zijden: achter, voor, links en rechts.

2. Mix & Match
Laat u creativiteit de vrije loop en creëer alle vloermotieven die u maar wilt! Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat u eenvoudig verschillende kleuren door elkaar kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

3. Snelheid
Laat uw vloer in recordtijd leggen. Met dit systeem is het namelijk mogelijk dat meerdere vakmannen gelijktijdig aan de vloer werken.

4. Stabiele vloer
Dankzij het stevige en hardere Rigid Composite Board (RCB), blijft PURE Click onveranderlijk bij een hoge vochtigheidsgraad en is het zeer stabiel bij normale kamer temperaturen. De sterke voegen bieden een hogere weerstand van intens beloop en zware voorwerpen.

5. Garantie
Bij huishoudelijk gebruik krijgt u levenslange garantie op een PURE Click vloer.

Hoe klikt u uw vloer in elkaar? Ontdek het hieronder!

Meer weten over het revolutionaire kliksysteem van BerryAlloc? Kom dan naar Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN.