Binnenkijken bij Katy & Nathan

Er is niets heerlijker dan het gevoel thuis te komen na een zware werkdag en u heerlijk te kunnen ontspannen in een gezellige huiskamer. Katy en Nathan weten dat als geen ander. Daarom kozen ze voor een sfeervolle vloer met PVC stroken en creëerden zo hun ideale woonsfeer. Nathan: "Met het kliksysteem was het super eenvoudig om de vloer te plaatsen!"

Warme vloer, knusse ruimte
"In onze huiskamer willen we het rustig en gezellig hebben. Schoenen uit, languit op de sofa en lekker genieten. Geen stress, gewoon ontspannen. Om deze sfeer te creëren, hebben we een warme vloer uitgekozen die perfect aansluit bij onze leefsituatie. De collectie PVC storken van BerryAlloc biedt ruime keuzemogelijkheden aan design en kleur. Er zijn meer dan 40 unieke en exclusieve hout- en steenmotieven. Met zo'n ruim aanbod hadden we geen enkele moeite om de vloer te vinden die we graag wilden. We zijn dolblij met de realistische look van onze PURE vloer en genieten volop van de warme houtstructuur. Home sweet home!"

Kom langs bij Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN en laat u inspireren door de collectie PVC stroken van BerryAlloc.