Binnenkijken bij Ann

De slaapkamer is een ruimte om te genieten van een goede nachtrust. Daarom moet deze kamer comfortabel aanvoelen zodat je goed tot rust komt. “Onze kinderen zijn trouwens allergisch voor stof, dus moet onze leefomgeving zeker hygiënisch en gemakkelijk te reinigen zijn” zegt Ann.

Een droom in vervulling
“Een vriend stelde voor om PVC stroken te leggen in alle slaapkamers. Bij BerryAlloc vindt u een uitgebreide collectie met diverse motieven en kleuren. Een PVC vloer voldoet aan alle vereisten voor een aangename en rustige slaapomgeving. Door de speciale geluiddempende bovenlaag wordt stapgeluid gereduceerd en daarnaast voelt PVC warm aan. Geen lawaai van kindervoetjes wanneer ze aan het rondhollen zijn. Gedaan met koude voeten wanneer je ‘s nachts uit bed moet. En: door de vinyl PUR coating is de vloer eenvoudig te reinigen en ultra hygiënisch. Alles wat u nodig heeft is wat water en een dweil. Het is werkelijk een droom die in vervulling gaat.”


Kom langs bij Alfa Vloerengroothandel in ALPHEN AAN DE RIJN en laat u inspireren door de collectie PVC stroken van BerryAlloc.