Creëer uw ideale leefruimte met PVC vloeren van Actielaminaat BV

Uw droomvloer realiseren was nog nooit zo makkelijk!

De BerryAlloc PVC vloeren collectie van Actielaminaat BV bestaat uit de Pure Click en de Pure GlueDown collecties. De BerryAlloc PVC vloeren van Actielaminaat BV uit EINDHOVEN zijn waterbestendig, hebben een geluiddempende toplaag en zijn voorzien van het nieuwe en revolutionaire Dreamclick of GlueDown systeem. Bekijk de PVC collectie online of kom naar Actielaminaat BV in EINDHOVEN.

PURE Click & PURE GlueDown PVC Vloeren

Met het DreamClick kliksysteem is uw vloer in een mum van tijd geïnstalleerd. Door het unieke 360° vergrendelingsprofiel klikken de planken samen aan alle zijden: achter, voor, links of rechts. U kan alle vloermotieven creëren die u zich maar kan inbeelden. Een veelzijdige en superieure oplossing.

GlueDown PVC vloeren zijn prachtige en duurzame vloeren die in bijna elke kamer geïnstalleerd kunnen worden. Je kunt kiezen uit verschillende hout en tegel decoren en je eigen unieke vloer patroon creëren.

Wilt u alles weten over onze BerryAlloc PVC vloeren? Kom dan naar Actielaminaat BV in EINDHOVEN. Onze adviseurs staan voor u klaar!


Pure click 55

PVC Stroken
DreamClick loc
Slijtlaag 0,55mm

Pure click 55 XXL

PVC Stroken
DreamClick loc
Slijtlaag 0,55mm

Pure click 55 tegels 612x306

PVC Tegels
DreamClick loc
Slijtlaag 0,55mm

Pure click 55 tegels 612x612

PVC Tegels
DreamClick loc
Slijtlaag 0,55mm

Stel je vraag

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Stel direct je vraag aan de juiste expert via ons mailformulier.

Stel uw vraag